Om Ditte

Ditte Kristiansen

Født 1987

om_ditteDaglig leder på Stutteri Hellig Kildegaard fra maj 2010 – maj 2012. Her beskæftigede jeg mig med avl af islandske heste, samt undervisning af rideelever på alle niveauer, heste i pension, tilridning og træning af stutteriets egne og af andres heste. Endvidere arrangerede jeg kurser, rideture, ridelejre for børn, afvikling af ridestævner, mv.

Ved siden af arbejdet, har jeg været selvstuderende på bacheloruddannelsen Natur- og Kulturformidling, på University College Nordjylland. Uddannelsen blev jeg færdig med i juni 2012.

Derudover har jeg uddannelserne: HF, HGS International, samt Grundforløbet på Kalø Økologiske Landbrugsskole med speciale i islandske heste.

Fra august til slut november 2012, var jeg værnepligtig i Dragonregimentet i Holstebro.

Desuden har jeg arbejdet hos John Siiger på Stutteri Guldbæk, ved Nedri Bakki Icelandic Horses i New Zealand, og på det franske stutteri Elvage des Artigues, hvor jeg bl.a. modtog undervisning af Hubert Perring og Catherine Durand Henriquet.

Jeg har tidligere undervist i rideklubben Astrup, og  har gennemført medicinhåndteringskurset, samt Dansk Islandshesteforening´s Basiskursus, og kurset “Førstehjælp til Hest & Rytter”.